• Български
  • Английски

Кариери

„ЕВРОПАН“ АД е нова и амбициозна компания,която отваря врати през 2020г. – дъщерна част от KAMARIDIS GLOBAL WIRE GROUP една от най-големите гръцки металопреработващи предприятия, производител на покривна ламарина, сглобяеми изолационни и строителни полиуретанови панели основана през 1976 г.

В своите ултрамодерни съоръжения, ЕВРОПАН АД започва да произвежда топлоизолационни полиуретанови панели (PUR), пожароустойчиви панели (Rockwool) и пожароустойчиви полиуретанови панели (PIR), които се използват в производството на метални и изолационни компоненти, облицоване на сгради, индустриални хладилни камери и модерна инфраструктура.

Централните офиси и производствените мощности на „ЕВРОПАН“ АД са разположени в с. Царацово, обл. Пловдив в България, върху терен от около 60 000кв.м. и съоръженията, покриващи площ от 14 000 кв.м.

Защо да се присъедините към екипа на ЕВРОПАН АД?

Ние вярваме, че хората са най-ценния актив на една компания. Ценим индивидуалния принос на всеки служител. Професионализъм, качество, отговорност, стремеж към развитие и екипност са ценностите, които ни обединяват. Успехът ни се крие във вниманието към всеки един служител!

Европан АД е вашето място, ако:

  • търсите развитие, а не просто работа
  • искате да натрупате опит и да усвоите най-добрите практики
  • обичате предизвикателствата
  • търсите поле за изява в международна компания

За нас е важно всеки служител да работи в среда, която му осигурява: 

Как да се присъедините към екипа ни ?

ЕВРОПАН АД  разширява своя екип и предлага възможности за професионална реализация в различни направления на компанията. Няма по-добро място за стартиране на професионалния Ви път от ЕВРОПАН АД .

Ако сте мотивирани да станете част от нашия екип и да се развивате заедно с нас, може да ни изпратете своята автобиография на  carеer@europan.bg